Mr & Mrs, husband and wife

Vår vigsel blev inte riktigt som vi hade drömt om… På grund av flytten och den pågående pandemin kunde vi inte riktigt få det där drömbröllopet som jag alltid föreställt mig. Jag har haft detaljrika föreställningar av hur det ska se ut. Vad jag ska ha för klänning, vilken musik vi ska dansa till. Dukning och meny, plats och brudtärneklänningar. Men! Vi bestämde oss för att gifta oss nu och fira med ett ordentligt bröllop längre fram, ser fram emot att planera det .

Den 28/3 gifte vi oss efter 5,5 år tillsammans. Det blev en fin dag med våra allra närmaste och jag kommer alltid bära med mig minnena trots att det kanske inte blev som önskat.

Bra att tänka på vid en borgerlig vigsel

Ladda ned hindersprövning och fyll i, ni kommer behöva ta med er den och vigselintyg, kontakta någon av vigselförrättarna som finns på Länsstyrelsens hemsida, bestäm och kontakta vittnen som är med på plats vid vigseln!

Jag tycker att jag lyckades väldigt bra med min klänning för en borgerlig vigsel, vad tycker ni? 🙂

Come what may, come what may, I will love you until my dying day.

Vår duktiga fotograf Maria hittar ni på Facebook genom att klicka här eller på instagram genom att klicka här