Börja addera kosttillskott till din smoothie!
Dagens frukost.

Att blanda ihop en smoothie är ett enkelt och snabbt sätt att få i sig ett mellanmål med massor av nyttigheter! Dagens smoothie bestod av vaniljkvarg, färsk bladspenat, fryst mango & hallon, spirulina & banan.

Här kommer en kort sammanfattning av några av de bästa kosttillskotten (enligt mig) vi ofta har hemma.

Açaí innehåller ett flertal nyttiga saker utöver vitaminer och mineraler, omega fettsyror och antioxidanter. Läs mer spännande orsaker till varför du borde få i dig açaí genom att klicka här.

Maca, ska bidra till att bibehålla normalt blodtryck, minska trötthet och utmattning! Och… Det ska tydligen öka både kvalité på spermier och sexlust! Läs mer om detta genom att klicka här.

Super Booster V3.0 Greens, fiber & bacteria. Jag har aldrig testat denna förut. “Detta är en produkt för dig som önskar förstärka din kost med mer frukt och grönt, kostfiber, mjölksyrabakterier, enzymer och örter.” Klicka här för att läsa mer.

Spirulina är en alg, det både luktar och smakar tyvärr ganska illa. När man häller minsta lilla i en smoothie så blir färgen grönbrun och ser mindre aptitretande ut. Som en av världens mest kraftfulla näringskällor finns det många anledningar att försöka få med det på något sätt i din kost trots smak, lukt och utseende. Antingen kan du hälla i det i en smoothie, eller sprinkla ovanpå t.ex. grönkålschips. Klicka här för att läsa mer om spirulina.